Bezorging & hygiëne

Het coronavirus houdt ons flink in de greep. Om je gerust te stellen, het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Je ontvangt je bestelling daarom zoals je van ons gewend bent. Door de vele orders en extra hygiëne maatregelen die zowel Lazygames.eu als PostNL nemen kan het wat langer duren voordat we je bestelling kunnen bezorgen. We houden je per e-mail op de hoogte van de status van je bestelling.


Levertijden Nederland

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn inclusief verzendkosten.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL en Redje Pakketje.

Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 17:00 en 22:30 plaatsvinden.
Voor België via PostNL tussen 8:00 uur en 18:00 uur

Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Levertijden België

De verzendkosten bedragen: € 2.-

De levertijd voor België is normaal gesproken binnen 24 uur, voor bepaalde gebieden in Wallonië en andere streken kan het 48-uurs levering zijn.

Indien een bestelling naar het buitenland wordt verzonden, dan zijn de levertijden afhankelijk van de bestemming. Vanaf het moment dat de bestelling betaald is kan het 1 tot 2 werkdagen duren voordat uw bestelling wordt bezorgd.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Producten toegevoegd om te vergelijken