Polly Pocket Pollyville Vehicles Limousine - 1
Polly Pocket Pollyville Vehicles Limousine - 2
Polly Pocket Pollyville Vehicles Limousine - 3
Polly Pocket Pollyville Vehicles Limousine - 4
Polly Pocket Pollyville Vehicles Limousine - 1
Polly Pocket Pollyville Vehicles Limousine - 2
Polly Pocket Pollyville Vehicles Limousine - 3
Polly Pocket Pollyville Vehicles Limousine - 4

Polly Pocket Pollyville Vehicles Limousine

0887961775006
Laatste items in voorraad
€ 14,95
Inclusief belasting

Polly Pocket Pollyville Vehicles Limousine

 

De Pollyville Feestlimousine is klaar voor de plezierrit met allerlei leuke festiviteiten!

Kom mee spelen bij ons in Pollyville, het thuisstadje van Polly Pocket waar je grote verrassingen te wachten staan! Met de Pollyville Feestlimousine hebben Lila en haar vriendinnen het perfecte vervoersmiddel om door de straten van Pollyville te cruisen – ze kunnen hiermee een rijdend feest organiseren! De Feestlimousine bevat een verrassing: de auto transformeert in een dansgedeelte met ronddraaiende dansvloer en een DJ-cabine. Er is zelfs een bubbelbad waarin Lila en haar vriendinnen lekker kunnen ontspannen, plus ballonnen en een feesttaart! Lila micropop en vriendinnen kunnen zich uitleven met coole dansmoves en dan bijkomen in het bubbelbad! Fantastische party! Bij de Feestlimousine zit een Lila micropop in een schattige feestoutfit, een verborgen schatplek, 3 accessoires en een stickervel. Dankzij de Polly Stick technologie kun je Lila en haar vriendinnen overal neerzetten! Plak een sticker van het stickervel (meegeleverd) op het speelgebied en het poppetje kun je dan op die plek neerzetten. Verzin nog veel meer verhalen terwijl je je eigen wereld bouwt en aanpast met de favoriete kleine plekjes en voertuigen van Pollly Pocket in Pollyville! Verzamel ze allemaal! Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk. 4 jaar en ouder.

• Inbegrepen bij de Feestlimousine zijn de Lila micropop, een verborgen schatplek, 3 accessoires en een stickervel.
• ​Voertuig transformeert en onthult een dansgedeelte met ronddraaiende dansvloer en een DJ-cabine – Lila micropop en vriendinnen kunnen er dansen en daarna bijkomen in het bubbelbad!
• Dankzij de Polly Stick technologie kun je het Lila poppetje en haar vriendinnen overal op of rond het voertuig neerzetten.
• Plak een sticker van het stickervel op het speelgebied en de poppetjes kun je dan op die plek neerzetten.
• Bouw je eigen wereld verder uit en pas deze aan met de favoriete kleine plekjes en voertuigen van Pollly Pocket in Pollyville! Verzamel ze allemaal zodat je op eindeloos veel manieren kunt spelen!
• 4 jaar en ouder.

Bekende karakters
Polly Pocket
Gender
Meisjes
1 Item

8 andere producten in dezelfde categorie:

Sterren Opmerkingen (0)

Product toegevoegd aan verlanglijst