Wild Cards - Kaartspel - Van de...
Wild Cards - Kaartspel - Van de...
Wild Cards - Kaartspel - Van de...

Wild Cards - Kaartspel - Van de designer van CuBirds

8720299047327
Op voorraad
€ 16,99
Inclusief belasting

Wild Cards - Kaartspel - Van de designer van CuBirds

 

In Wild Cards probeer je dieren voor je te winnen met prachtige habitats waarin ze kunnen leven. Overtroef je tegenstanders, verzamel dieren, zet de unieke krachten van hun leiders in en win het spel!

Wild Cards is geïllustreerd door dezelfde illustrator als CuBirds: Kristiaan de Nederlanden. Zijn unieke 3D illustraties maken van dit toch al leuke spel - net als bij CuBirds - een visueel spektakel.

Kijk, daar langs de bosrand loopt een verwaande pauw met zijn veren te pronken! En zijn daar eekhoorntjes haasje over aan het spelen? Is dat een adelaar die zit te kijken hoe een steenbok behendig van rots naar rots springt? Daar vlucht een stokstaartje zijn hol in! Geschrokken van een leeuw, misschien?

In dit snelle bied- en verzamelspel is het doel een verzameling met zo veel mogelijk wilde dieren op te bouwen. De leiders van die dieren geven je extra mogelijkheden, dus probeer die aan je te binden. Maar het kan snel gaan: leiders komen en gaan. Wees dus altijd op je hoede, houd je tegenstanders in de gaten en overspeel vooral je hand niet!

6 Items
Nieuw product
No reviews

16 andere producten in dezelfde categorie:

Product added to wishlist
Producten toegevoegd om te vergelijken

Deze winkel maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we kunnen verbeteren uw ervaring op onze sites.