Vlieger Unicorn 115 cm

Vlieger Unicorn 115 cm

8713836042466
Laatste items in voorraad
€ 12,99
Inclusief belasting

Vlieger Unicorn 115 cm

 

Unicorns zijn al jaren populair bij (met name) de meiden. De vlieger unicorn zal dan ook zeker in de smaak vallen. Wil jij dus wat quality time doorbrengen met je kinderen dan kun je gezamenlijk gaan vliegeren. Je hebt er niet veel voor nodig en het is makkelijk om te doen. Voor deze vlieger heb je minimaal windkracht 2 nodig. Aangezien het in Nederland meestal waait kun je vaak gebruik maken van je vlieger. De vlieger unicorn heeft een spanwijdte van 115 cm en is inclusief staart 205 cm lang. Met deze starke vlieger kun jij samen met je kind vele uren ontspannen vliegeren.


De vlieger unicorn is van het merk conquerair. Al jaren staan zij bekent om het maken van kwalitatief hoogwaardig vliegers. Het zit hem dan vooral in de gebruikte materialen, afwerking en assemblage. De vliegers worden nauwkeurig geproduceerd en de lijnen zitten zo dat jij deze zelf niet meer bij hoeft te stellen. Voor vliegers met 1 lijn is dit minder belangrijk, maar bij stuntvliegers is het van essentieel belang dat de lijnen juist geproduceerd en bevestigd zijn. Anders eindigt je looping met een harde klap op de grond omdat deze niet juist reageert op jouw aansturen. Eenlijnsvliegers worden veelal gekocht door gezinnen met kinderen, terwijl de jongeren en ouderen sneller kiezen voor een stunt- of matrasvlieger.


Door het vlakke landschap is Nederland een uitstekend land om te vliegeren. Waar je vliegers het meeste tegen komt op het strand, kun je ook op een veldje in de woonwijk je vlieger oplaten. Er is dus altijd wel ergens ruimte om te vliegeren.

2 Items
No reviews

16 andere producten in dezelfde categorie:

Product added to wishlist
Producten toegevoegd om te vergelijken

Deze winkel maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we kunnen verbeteren uw ervaring op onze sites.