Polly Pocket Geheime Plekken Shani's Heelal - Speelfigurenset - 1
Polly Pocket Geheime Plekken Shani's Heelal - Speelfigurenset - 2
Polly Pocket Geheime Plekken Shani's Heelal - Speelfigurenset - 3
Polly Pocket Geheime Plekken Shani's Heelal - Speelfigurenset - 4
Polly Pocket Geheime Plekken Shani's Heelal - Speelfigurenset - 1
Polly Pocket Geheime Plekken Shani's Heelal - Speelfigurenset - 2
Polly Pocket Geheime Plekken Shani's Heelal - Speelfigurenset - 3
Polly Pocket Geheime Plekken Shani's Heelal - Speelfigurenset - 4

Polly Pocket Geheime Plekken Shani's Heelal - Speelfigurenset

0887961747065
Laatste items in voorraad
€ 8,95
Inclusief belasting

Polly Pocket Geheime Plekken Shani's Heelal - Speelfigurenset

Aantal Stukprijs U bespaart
2 € 8,50 € 0,90
3 € 8,32 € 1,88
4 € 8,06 € 3,58
 

Met de Polly Pocket compacte speelkoffer Geheime Schuilplaatsen beleef je een echt maan avontuur!

Maak je klaar voor een maan avontuur met de compacte speelkoffer van Polly Pocket Geheime schuilplaatsen! Open de compacte speelkoffer. Het bovenste gedeelte heeft een papieren, geperforeerde achtergrond met het thema 'ruimtereis'. Je kunt uit drie verschillende gedeelten de achtergrond losmaken. Daarmee kun je 3 geheime schuilplaatsen, 2 verborgen vakken en 3 willekeurige verrassingsaccessoires (waarvan de Shani pop er 2 kan dragen) tevoorschijn toveren. Het ene kind krijgt bijvoorbeeld een roze accessoire en een ander kind krijgt een paarse. De ondergrond van de speelkoffer is een planeetlandschap met een ruimteschip waarin je de Shani micropop kunt plaatsen – stof genoeg voor het vertellen van fantasierijke verhalen! Dankzij de Polly Stick technologie kun je de micropoppetjes van Shani en haar vriendinnen overal op de Compact zetten. Plak een sticker van het stickervel (meegeleverd) op de Compact, zodat de poppetjes erop blijven staan. De Compact is klein genoeg om altijd en overal mee naartoe te nemen voor leuke Polly Pocket avonturen. Inclusief 3 geheime schuilplaatsen, 2 geheime vakken, 3 verrassingsaccessoires (2 die het poppetje kan dragen), Shani micropop en een stickervel. Je kunt kiezen uit verschillende thema's. Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk. 4 jaar en ouder.

• Het bovenste gedeelte van de Compact heeft een papieren achtergrond met een thema. Die achtergrond is geperforeerd en daaruit kun je drie verschillende gedeelten losmaken om 3 geheime schuilplaatsen, 2 verborgen vakken en 3 willekeurige accessoires (het ene kind krijgt bijvoorbeeld een roze accessoire, een ander kind krijgt een paarse) tevoorschijn te toveren. Shani micropop kan 2 van de accessoires dragen.
• Het onderste gedeelte van de Compact bevat een planeetlandschap met een ruimteschip waarin je de Shani micropop kunt plaatsen om haar ruimtereizen te laten beleven en unieke verhalen te verzinnen!
• Dankzij de Polly Stick technologie kun je de Shani pop en haar vriendinnen overal op de Compact neerzetten. Plak de sticker van het stickervel (inbegrepen) waar je maar wilt en zet de pop erop zodat ze blijft staan.
• De compacte speelkoffer Maan Avontuur bevat: 3 geheime schuilplaatsen, 2 geheime vakken, 3 willekeurige accessoires (2 die het poppetje kan dragen), 1 Shani micropop en een stickervel.
• De Compact is klein genoeg om altijd en overal mee naartoe te nemen voor leuke Polly Pocket avonturen.
• 4 jaar en ouder.

Bekende karakters
Polly Pocket
Gender
Meisjes
1 Item
Opmerkingen (0)
Producten toegevoegd om te vergelijken